Terugblik bijeenkomst bij Breman Academy

Terugblik bijeenkomst bij Breman Academy

Woensdag 29 september stond er weer een leuke netwerkbijeenkomst op onze agenda. Dit keer zijn wij samen met onze leden en gasten op bezoek geweest bij Breman Academy. Een inspirerende en mooie plek waar alles in het teken staat van duurzaamheid en energie.

De bijeenkomst heeft op een geheel coronaproof wijze plaatsgevonden en stond in het teken van duurzaamheid op ons bedrijventerrein (Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum).

Joke kok (Proces-manager Energietransitie Gemeente Zwolle), Frank Geerlings (Projectleider energiebesparing Berkum Energie Neutraal), Leon Hofman (Manager Breman Academy) en Rick Kerssies (Commercieel Manager Breman Utiliteit Zwolle) hebben een mooie bijdrage geleverd aan de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst hebben wij een rondleiding gehad bij Breman Academy en daarnaast hebben wij ook bij BREINN een kijkje genomen.

Voor de presentatie van Frank Geerlings: Klik hier!
Voor de presentatie van Leon Hofman en Rick Kerssies: Klik hier!

Wij bedanken Breman Academy voor hun gastvrijheid en alle sprekers voor hun bijdrage. Al met al was het een geslaagde dag met een mooie opkomst. Namens het bestuur van OVB willen wij alle aanwezigen bedanken voor de aanwezigheid.

Werkgroep Duurzaamheid
Tijdens de bijeenkomst is er ook gesproken over de wens om een werkgroep te creëren met enthousiaste ondernemers die met elkaar willen meedenken over duurzaamheid. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via: info@ondernemersvereniging-ovb.nl.

Lid worden van OVB
Ben je nog geen lid van Ondernemersvereniging OVB? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan als lid, via: https://ondernemersvereniging-ovb.nl/lid-worden/.