Wat wij doen

Wat wij doen


We organiseren diverse netwerkbijeenkomst voor onze leden. Bekijk de OVB-agenda voor meer informatie. Daarnaast informeren we via OVB-actueel onze leden over relevante ontwikkelingen.

Ontwikkelingen bedrijventerrein OVB

Bedrijfsbezoeken en netwerken met OVB

Meeste vitale Ondernemers-
vereniging van Nederland


Het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle is volop in ontwikkeling. Wij informeren u als lid van de OVB graag over de meest relevante ontwikkelingen die voor u als ondernemer interessant zijn.


Wij geloven in ondernemerschap. Wij vinden dat ondernemen een fantastisch avontuur is. Onze ambitie is een krachtig ondernemersplatform te creƫren van ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum. Daarbij staat het versterken van contact tussen ondernemers door het organiseren van diverse ontmoetingsmomenten en het delen van relevante ontwikkelingen centraal. Samen met onze leden maken we het ondernemersklimaat van de OVB.


Er zijn veel raakvlakken tussen ondernemers en sporters. Kijk maar eens naar hoe ondernemers en sporters tijdens hun werkzaamheden opereren, waarbij teamwork, leiderschap, taakverdeling, scherpte, strategie en tactiek leidend is. Wij van Ondernemersvereniging OVB zetten sport in om ondernemers, lokale bedrijven en de vereniging met elkaar te verbinden. Op een leuke en laagdrempelige manier brengen wij onze leden in beweging en met elkaar in contact. Het hele jaar door organiseren wij met de diverse sportaanbieders binnen de OVB en SportService Zwolle verschillende sportieve activiteiten.

Komt u onze ondernemersvereniging versterken?