Lid worden

Lid worden

 

Wij organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten met en voor onze leden. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij onze leden en relaties die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij hebben momenteel ruim 70 bedrijven die lid zijn van onze ondernemersvereniging.

Wilt u ook graag in contact komen met lokale ondernemers?
Het lidmaatschap bedraagt € 200,- (ex. BTW) per verenigings-/kalenderjaar voor bedrijven en instellingen met minder dan 10 medewerkers en voor grotere bedrijven/instellingen op € 300.- (ex. BTW) per verenigings-/kalenderjaar. Het verenigings-/kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van enig jaar. Als lid bent u samen met een introducé welkom bij alle bijeenkomsten en activiteiten die wij met onze ondernemersvereniging jaarlijks organiseren.

Wilt u eerst een keer vrijblijvend kennis maken? Bekijk dan onze agenda om u aan te melden voor de volgende bijeenkomst.

Wil je je aanmelden als OVB lid? Stuur ons dan een email met je bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en bericht (lid worden) naar: info@ondernemersvereniging-ovb.nl.

 

 

 

Ik meld mij aan voor de OVB