OVB Actueel

We houden onze leden via OVB-actueel graag op de hoogte
van relevante ontwikkelingen en bijeenkomsten die we speciaal voor onze OVB-leden organiseren.
Graag verwijzen we naar de OVB-agenda voor informatie over onze activiteiten en bijeenkomsten.

Een deel van het Keyminds team

De naam Keyminds bestaat 1 jaar. Gefeliciteerd!

Wij feliciteren ons lid Keyminds met hun jubileum. Speciaal voor alle leden heeft Keyminds een mooie actie.

Terugblik naar onze Ondernemersbijeenkomst bij VV Berkum

Woensdag 16 september heeft er weer een ondernemersbijeenkomst plaats gevonden. Dit keer was de bijeenkomst bij VV Berkum.

We zijn begonnen met de ALV en hierna volgde een introductie over “De kracht van VV Berkum” door niemand minder dan Robert Schraag. Ook werd onze gloednieuwe website gelanceerd en gepresenteerd.

Welkom Robert Schraag, ons nieuwe lid van de OVB!

We mogen weer een nieuw lid verwelkomen bij de OVB! Graag stellen we Robert Schraag, verenigingsmanager van VV Berkum aan u voor.