Terugblik bijeenkomst OVB bij PEC Zwolle

Terugblik bijeenkomst OVB bij PEC Zwolle

Op donderdag 23 juni stond er weer een gezellige en interessante netwerkbijeenkomst op de planning. De bijeenkomst vond plaats in het spelershome bij PEC Zwolle en het thema ‘’Energie’’ stond hierbij centraal. Wij blikken graag met jullie terug naar de bijeenkomst.

De bijeenkomst ging van start met een welkomstwoord van OVB-voorzitter Willem Jüttner. Vervolgens nam Ingrid Homoet het woord over. Ingrid is extern adviseur energie en lucht bij de gemeente Zwolle. Ze vertelde ons alles over de energietransitie en de potentie die ons bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum heeft. Er is een grote behoefte om samen met ondernemers de behoefte in kaart te brengen en clusters te vormen om collectief een realistisch energieplan op te stellen. We zijn hier samen het gesprek over aangegaan en de conclusie is, dat er mooie ontwikkelingen en veel kansen zijn voor ondernemers en het bedrijventerrein.

Vervolgens nam Hans van der Veen, Manager Partnerships & Innovations bij PEC Zwolle, het woord en vertelde ons over de ambities, visie en het doel van PEC Zwolle om het meest ‘’Duurzaamste BVO van Nederland’’ te worden. Hij heeft ons verteld welke verduurzamingsacties er ondernomen moet worden en wat hiervoor nodig is om dit te kunnen realiseren. Mooie plannen waar wij uiteraard achter staan.

Hierna zijn wij in twee groepen opgesplitst en hebben we een rondleiding gekregen door het MAC³PARK stadion. Tijdens de rondleiding werd ons verteld over wat er allemaal gerealiseerd is in het stadion. Leuk om op plekken te komen waar je normaal gesproken niet komt en om een stukje geschiedenis te horen. Erg interessant!

De bijeenkomst werd afgesloten in het spelershome waar we met elkaar het gesprek aangingen onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een erg gezellige middag!

Wij willen PEC Zwolle bedanken voor de goede ontvangst, de rondleiding en de gastvrijheid. Ook danken wij Ingrid Homoet en Hans van der Veen voor hun tijd en het delen van hun visie en kennis. Verder willen we uiteraard ook alle aanwezigen bedanken voor hun komst! We zien jullie graag terug op onze volgende bijeenkomst.

Onze volgende netwerkbijeenkomst staat gepland op donderdag 29 september:
Meld jezelf en je collega’s alvast aan voor de volgende bijeenkomst via: aanmelden bijeenkomst 29 september.
Via onze website en social media kanalen houden we jullie graag op de hoogte over verdere informatie over ontwikkelingen en bijeenkomsten.

Nog geen lid van OVB? Kom dan eens vrijblijvend langs bij een volgende bijeenkomst om kennis te maken of meld je direct aan voor een lidmaatschap via: info@ondernemersvereniging-ovb.nl.

Presentatie Ingrid Homoet: Download.
Presentatie Hans van der Veen: Download.