Nieuw lid: welkom Robert Schraag (VV Berkum)

Nieuw lid: welkom Robert Schraag (VV Berkum)

We mogen weer een nieuw lid verwelkomen bij de OVB! Graag stellen we Robert Schraag, verenigingsmanager van VV Berkum aan u voor.

VV Berkum is een bloeiende voetbalvereniging met circa 1200 leden, gevestigd aan de Boerendanserdijk 53-55. Begin 2020 is Robert Schraag aangesteld als verenigingsmanager bij VV Berkum. Zijn belangrijkste taken zijn het commercieel exploiteren van de accommodatie, het versterken van de gastvrijheid en het creëren van de verbinding tussen de verschillende bestuursgroepen en hun vrijwilligers.

Robert: “Als verenigingsmanager ben ik de verbindende schakel binnen de vereniging. Ik ken veel mensen, weet wat er speelt, weet wie wat oppakt en weet ik het niet, dan kom ik daar snel genoeg achter. Iedereen kan bij mij terecht met vragen en/of opmerkingen. Zo probeer ik onze leden, ouders/verzorgers, sponsoren, bezoekers en vrijwilligers verder te helpen en de gastvrijheid binnen de vereniging te vergroten. We hebben als vereniging de wijk, de stad en de leden van de OVB veel te bieden. Naast onze leden, die natuurlijk op de eerste plaats staan, is iedereen welkom. We kunnen mooie (dag)programma’s realiseren op ons sportpark en zo de uren wanneer er niet wordt getraind of wedstrijden worden gespeeld optimaal benutten. Je kunt daarbij denken aan programma’s voor het bedrijfsleven, het onderwijs en maatschappelijke organisaties. Voor meer informatie hierover kunnen jullie contact met mij opnemen. Graag tot ziens bij VV Berkum!”

Meer informatie: www.vvberkum.nl – Tel: 06-30147487