Samenwerking SportService Zwolle en Regio Zwolle United

Samenwerking SportService Zwolle en Regio Zwolle United

Vrijdag 4 december bekrachtigden SportService Zwolle en Regio Zwolle United een strategische samenwerking voor komende jaren. Al jaren werken SportService Zwolle en Regio Zwolle United nauw samen en zien beiden het belang van uitbouw van de activiteiten. De vijfjarige samenwerking beoogt om (door de kracht van sport) de vitaliteit van inwoners in Regio Zwolle te versterken. Sport als doel en middel als drijvende kracht achter de samenwerking.

Daarnaast gaan beiden vanaf volgend jaar samen kantoorhouden in het MAC3PARK stadion. Samen ├ęcht het verschil maken op het gebied van sport- en sociale participatie is een enorme bindende factor tussen deze organisaties. Met gemeenten, sportaanbieders, onderwijs, organisaties en bedrijven willen ze in regio Zwolle de kracht van sport en bewegen in de volle breedte benutten. Daarmee dragen ze actief bij aan de ambitie van lokale sportakkoorden en het Overijssels sport- en beweegakkoord.

Wij wensen beide partijen heel veel succes met deze samenwerking en de nieuwe huisvesting. Wij komen met OVB graag snel een keer langs om de nieuwe locatie te bewonderen.

Persbericht: klik hier!