Het Ronald McDonald Huis in Zwolle gaat renoveren!

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle gaat renoveren!

Het is alweer 19 jaar geleden dat het Ronald McDonald Huis in Zwolle officieel is geopend. Samen met vele vrijwilligers, bestuursleden, inzet van mensen uit de omgeving en de steun van het bedrijfsleven, kunnen zij al jaren een thuis ver van huis bieden voor ouders waarvan hun kind is opgenomen in het Isala ziekenhuis. Het Ronald McDonald Huis Zwolle is dan ook op vijf minuten loopafstand te vinden van Isala. Naast het Ronald McDonald Huis is er in het ziekenhuis ook de Ronald McDonald Huiskamer.

Inmiddels is het Ronald McDonald Huis Zwolle druk bezig met de renovatie van hun gastenkamers, na 19 jaar intensief gebruik. Super om te zien dat er zoveel bedrijven het Ronald McDonalds Huis ondersteunen bij de realisatie van de renovatie. Wat zal het mooi gaan worden en wat heeft het team er zin in! 

Wij zijn ontzettend trots op deze mooie organisatie en tevens lid van OVB. Wij wensen Ronald McDonald Huis Zwolle heel veel succes bij de renovatie, we zijn benieuwd naar het prachtige eindresultaat. Zet hem op!