In gesprek met ons nieuwe lid… Rabobank Zwolle!

In gesprek met ons nieuwe lid… Rabobank Zwolle!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij verbinden netwerken en waken over het ondernemersklimaat. Daarnaast organiseren wij verschillende netwerkbijeenkomsten en geven we onze leden graag een podium, zowel offline als online.

Graag verwelkomen wij dan ook Rabobank Zwolle als nieuw lid. Wij zijn het gesprek aangegaan met Dennis van Assen, Adviseur MKB bij Rabobank, en stellen de organisatie met genoegen voor.

Over Rabobank Zwolle

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie en is in Zwolle gevestigd aan de Willemskade. Samen met hun stakeholders zetten zij zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving. ‘’Als Adviseur MKB bij Rabobank te Zwolle ben ik de financieel sparringpartner van onze MKB-klanten. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het commercieel bedienen, ontwikkelen en acquireren van bedrijven de regio Zwolle.’’, vertelt Dennis van Assen. Het gaat er bij Rabobank om wat er in de samenleving speelt, en hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Dennis: ‘’Dit zodat mensen de keuzes kunnen maken die voor hen belangrijk zijn, nu en in de toekomst. Hier staat onze missie ‘Growing a better world together’ voor.’’

Ondernemersvereniging OVB heeft vitaliteit, mobiliteit, duurzaamheid, ondernemerschap en netwerken hoog op de agenda staan. Hoe zit dat binnen de Rabobank?

Rabobank helpt graag bij het verduurzamen van de manier waarop men leeft en werkt. Hierbij richten zij zich op de drie grote wereldwijde transities: de voedseltransitie, klimaat & de energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenwerking. ‘’Binnen deze transities focussen wij ons op vijf thema’s: Banking4Food, Duurzaam Ondernemen, Duurzaam Wonen, Energietransitie en Financieel Gezond Leven. Dit doen wij door middel van diverse programma’s en kennissessies, het beschikbaar stellen van netwerken en het aanbod van producten.’’, aldus Dennis.

Lidmaatschap bij Ondernemersvereniging OVB

De Rabobank richt zich op het versterken van het ondernemersklimaat voor het MKB in de regio Zwolle. Dat is de voornaamste reden van het lidmaatschap bij Ondernemersvereniging OVB. ‘’Met het thema innovatie focussen wij ons op de toekomstbestendigheid van ondernemers. Nieuwe businessmodellen, nieuwe producten en diensten en de impact van technologische en digitale ontwikkelingen. Zodat ondernemers veerkrachtig zijn en zich aan kunnen passen in de transitie naar een CO2 vrije energie en een circulair businessmodel.’’ geeft Dennis aan.

Namens het bestuur van Ondernemersvereniging OVB heten wij Rabobank Zwolle nogmaals van harte welkom. We kijken er naar uit om elkaar te zien en te spreken tijdens één van onze netwerkbijeenkomsten.