Terugblik OVB bijeenkomst bij Victorium

Terugblik OVB bijeenkomst bij Victorium

Op woensdag 16 februari stond de eerste netwerkbijeenkomst van 2022 op de planning. De bijeenkomst heeft plaatsgevonden in het prachtige nieuwe sportcomplex Victorium en stond in het teken van netwerken, vitaliteit en duurzaamheid. Wij blikken graag terug op de bijeenkomst.

De bijeenkomst werd geopend met een welkomstwoord van OVB-voorzitter Willem Jüttner en werd vervolgd door de algemene ledenvergadering van OVB. Willem vertelde de aanwezigen dat OVB, ondanks Corona, terug kan kijken op een succesvol jaar. Er zijn leuke initiatieven ontstaan en mooie bijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast is het ledenaantal ontzettend gegroeid! Verder hebben wij tijdens de bijeenkomst een nieuw bestuurslid mogen verwelkomen. Rick Kerssies, commercieel manager Breman Utiliteit Zwolle, komt namelijk het bestuur versterken. Wij heten Rick van harte welkom in het bestuur van OVB!

Nadat belangrijke zaken werden verteld tijdens de algemene ledenvergadering, nam Gerrit Janssen van Janssen Vastgoed het woord. Hij heeft ons informatie gegeven over de totstandkoming, de plannen en ontwikkelingen rondom Victorium. Victorium is een groot sportcomplex met een erg divers aanbod aan sport-gerelateerde activiteiten. Het doel van Victorium is niet alleen om een topsportklimaat te creëren, maar ook om een ruimte te creëren voor breedtesport, sportmedische zorg en sportonderwijs. Het is een prachtig complex geworden en we zijn erg verheugd met deze sportieve accommodatie op ons bedrijventerrein.

Bij een nieuw complex hoort uiteraard een rondleiding! We zijn in 3 groepen verdeeld en hebben een rondleiding gekregen door de accommodatie. We hebben een kijkje kunnen nemen bij de verschillende initiatieven en hebben een bezoek gebracht aan Squash, Peppergym en de Krachtcentrale. Uiteraard hebben wij ook een aantal sportoefeningen gedaan.

Als afsluiter van de bijeenkomst hebben we gezamenlijk een hapje en drankje gedaan, want eindelijk konden we weer fysiek netwerken! Wat was het fijn om elkaar weer te kunnen zien en te spreken. Hierbij een speciale dank aan Nicolette Mennega van Victorium voor de goede service en de goede organisatie! Wij raden iedereen aan om eens een keer een bezoek te brengen aan Victorium. Ideaal voor een sportieve activiteit of voor een hapje en drankje met collega’s, relaties of vrienden. Daarnaast bedanken wij ook alle aanwezigen voor jullie gezellige aanwezigheid en we zien jullie graag terug op 23 juni bij de volgende netwerkbijeenkomst.

Nog geen lid van OVB? Kom dan eens langs bij de volgende bijeenkomst om kennis te maken of meld je direct aan voor een lidmaatschap via info@ondernemersvereniging-ovb.nl.

 

Foto’s: Brand for Life