Terugblik online bijeenkomst 3 maart

Terugblik online bijeenkomst 3 maart

Woensdag 3 maart hebben wij een erg gezellige, interessante en zeer sportieve online bijeenkomst georganiseerd. Als meest vitale ondernemersvereniging van Nederland vinden wij vitaliteit erg belangrijk, dit was dan ook één van de thema’s die o.a. werden besproken.

Voor deze bijeenkomst hebben wij Meta van der Veen (Facilitair manager Isala) en Bram van Polen (aanvoerder PEC Zwolle) uitgenodigd om er samen een top bijeenkomst van te maken.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter Willem Jüttner, nam Meta van der Veen het woord. Zij heeft ons meegenomen naar het jaar van Isala ziekenhuis, waarin Corona een dominante rol heeft gespeeld. Erg veel respect hoe zij en haar collega’s zich elke dag nog steeds inzetten en keihard werken voor onze gezondheid.

Vervolgens kreeg de aanvoerder van PEC Zwolle, Bram van Polen het online podium. Met z’n allen hebben wij ons in het zweet gewerkt. Van buikoefeningen, kikkersprongen tot aan touwtjespringen… alles kwam voorbij en iedereen heeft de eindstreep gehaald. Super om te zien hoe enthousiast alle aanwezigen meededen.

Na deze sportieve activiteit nam ons bestuurslid Jolanda van der Veer (directeur SportServiceZwolle) het woord en heeft ons meer verteld over het belang van vitaliteit.

Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met een mooie opkomst en een top enthousiasme van alle aanwezigen. Wij bedanken Meta van der Veen en Bram van Polen voor hun bijdrage.

Onze volgende bijeenkomst staat gepland op woensdag 16 juni, met als thema mobiliteit.

Wij hopen u dan weer te kunnen zien! Tot dan.