Netwerkbijeenkomst OVB

Netwerkbijeenkomst OVB

Op woensdag 16 juni organiseren wij een leuke, informatieve en fysieke netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst zal op een geheel coronaproof wijze plaatsvinden bij Hotel Lumen.  Bedrijventerrein Oosterenk gaat zich de komende jaren ontwikkelen tot een levendige plek waar het prettig werken, wonen én verblijven is. Hoe? Daar gaat het projectteam Visie Oosterenk van de gemeente Zwolle ons alles over vertellen tijdens deze netwerkbijeenkomst.

16.00 uur: Ontvangst op het terras van Hotel Lumen.

16.10 uur: Opening door Willem Jüttner (voorzitter OVB) en Florian van Dijk (gemeente Zwolle).

16.15 uur: Start programma in 3 groepen die parallel van start gaan.

– Groep 1: Onder begeleiding van Ciska Waalewijn (programmaleider gemeente Zwolle) gaan wij op de fiets één van de ontwikkellocaties bezoeken.

– Groep 2: Wij gaan onder begeleiding van Florian van Dijk (projectmanager gemeente Zwolle) de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit verkennen.

– Groep 3: Wij gaan met Gert Engelsman (key account manager gemeente Zwolle) in gesprek over het economisch perspectief voor bedrijven die zijn gevestigd op of in de omgeving van de Oosterenk.

17.45 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en drankje op het terras van Hotel Lumen.

Praat op woensdag 16 juni met ons mee over een toekomstbestendig en duurzaam ondernemersklimaat van ons bedrijventerrein. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 7 juni aanstaande via onderstaand formulier. Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien en te ontmoeten.

Wil je er bij zijn? Meld je dan via: hier