De naam Keyminds bestaat 1 jaar. Gefeliciteerd!

De naam Keyminds bestaat 1 jaar. Gefeliciteerd!

Een jaar geleden besloot Keyminds om verder te gaan onder een nieuwe naam… Keyminds! Een krachtige naam die staat voor wat zij als organisatie doen.

Over Keyminds
Keyminds ondersteunt organisaties bij HR-vraagstukken, selectie- en ontwikkelassessments, coaching en leiderschapsontwikkeling.

De Keyscan
De Keyscan is een online assessment die verder gaat dan alle andere assessments. Het brengt niet alleen gedrag en persoonlijkheid in kaart, maar ook het onbewuste, minder effectieve gedrag. Hierdoor krijg je beter inzicht in de wijze waarop iemand reageert onder alle omstandigheden tijdens de uitoefening van een functie of taak. Daarnaast geeft de Keyscan inzicht in de wijze waarop iemand heel tastbaar ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak kan realiseren.

Aanbieding speciaal voor OVB-leden
De naam Keyminds bestaat nu 1 jaar en dat moet gevierd worden…

Daarom, speciaal voor OVB-leden, een mooie jubileum actie: 20% korting op de eerste Keyscan!

Een mooie manier om kennis te maken met de Keyscan en erachter te komen wat de natuurlijke talenten van jou en je medewerkers zijn. Deze aanbieding geldt van 09-10-2020 t/m 30-11-2020.

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding of wil je weten wat Keyminds voor jouw organisatie kan betekenen? Keyminds vertelt je graag meer!

Keyminds
T: 038-4556269
E: office@keyminds.nl

Een deel van het Keyminds team

* Een deel van het Keyminds team.