In beweging op Internationale Sportdag!

In beweging op Internationale Sportdag!

Op 6 april 2022 is het Internationale Sportdag, een mooi moment om er een sportieve dag van te maken.

Sporten kun je natuurlijk individueel doen, maar ook gezellig samen met een collega of in een team. In beweging komen en blijven is erg belangrijk. Sporten is namelijk niet alleen goed voor je gezondheid, maar het is ook erg belangrijk voor je ontwikkeling en doorzettingsvermogen, ook op zakelijk gebied; bijvoorbeeld op werk.

Binnen Ondernemersvereniging OVB staat sporten en vitaliteit centraal. Wij zetten sport in om ondernemers, lokale bedrijven en verenigingen met elkaar te verbinden. Dit doen wij op een leuke en laagdrempelige manier. Zo brengen wij onze leden in beweging en zorgen we ervoor dat ondernemers uit verschillende bedrijfstakken met elkaar in contact komen. Dit doen wij door middel van onze netwerkbijeenkomsten met sportieve activiteiten, die wij het hele jaar door organiseren. Dit doen wij in samenwerking met diverse sport-aanbieders binnen OVB en SportService Zwolle.

Nieuwsgierig geworden? Word dan lid of kom eens vrijblijvend één van onze bijeenkomsten bezoeken. Voor meer informatie kun je mailen naar: info@ondernemersvereniging-ovb.nl.