In gesprek met ons nieuwe lid… Stern Partyservice BV!

In gesprek met ons nieuwe lid… Stern Partyservice BV!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers, ondernemingen en instellingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij verbinden netwerken en waken over het ondernemersklimaat. Daarnaast organiseren wij verschillende netwerkbijeenkomsten en geven we onze leden graag een podium, zowel offline als online.

Graag verwelkomen wij Stern Partyservice BV als nieuw lid van onze vereniging. Om de organisatie voor te stellen zijn wij het gesprek aangegaan met Jos Langenkamp, directeur/eigenaar van Stern Partyservice BV.

Over Stern Partyservice BV

Stern Partyservice BV, gevestigd aan de Ossenkamp in Zwolle, is een cateringbedrijf dat is gespecialiseerd in feesten, bruiloften, recepties, private dining en buffetten. Al sinds 1936 verzorgen zij bijeenkomsten en evenementen voor bedrijven, organisaties en particulieren. Directeur/Eigenaar Jos Langenkamp vertelt: “Er zijn momenten in het leven, zakelijk of privé, die er écht toe doen. Kleine of grote gebeurtenissen van betekenis, die je leven verrijken. Momenten die je wilt delen en waarvan je wilt dat ze bijblijven. Stern Partyservice BV maakt deze momenten, gewoon of ongewoon, altijd bijzonder. Wij zorgen hierbij voor alles wat met Food & Beverage te maken heeft en faciliteren en ontzorgen het geheel op locatie zodat iedereen kan genieten van dit bijzondere moment.”

Duurzaam, energiezuinig en maatschappelijk verantwoord

Bij Stern Partyservice BV wordt er gesproken over “wat is de Kern van Stern?” als het gaat over hun ambities ten aanzien van onder andere duurzaamheid. Als gerenommeerd Zwols bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring zijn zij elke dag bezig met het borgen van hun reputatie en knowhow. “Hoe kunnen we elke dag een beetje beter worden? Duurzaam, energiezuinig, maatschappelijk verantwoord en 100% no-waste zijn allemaal doelen die nagestreefd worden. Alles begint met bewustwording om vervolgens als bedrijf, het team en als individu onze verantwoordelijkheid op te pakken.”, aldus Jos Langenkamp.

Daarnaast is ook Social Return erg belangrijk binnen het bedrijf. Als familiebedrijf beschouwt Stern Partyservice BV hun werknemers als familie, zorgen ze voor elkaar en vinden ze dat er in de ‘Stern-familie’ ruimte moet zijn voor mensen die ondersteuning nodig hebben. Dit geldt zowel voor het vaste team als voor alle stagiaires en tijdelijke medewerkers. Jos geeft aan: “Wij moeten zuinig zijn op onze planeet, daarvan zijn wij ons goed bewust en daar handelen wij naar, niet alleen voor onze eigen portemonnee. Want alleen samen staan we sterk”.

Lidmaatschap bij Ondernemersvereniging OVB

Het motto van Stern Partyservice BV is “Samen Sta Je Sterk”, wat niet alleen geldt voor hun eigen team, maar ook voor hun leveranciers, samenwerkingspartners en medeondernemers in Zwolle en de regio. Hier vallen ook de bedrijven en organisaties die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Oosterenk, de Vrolijkheid en Berkum onder. “We ontvangen en delen graag kennis, informatie en ervaringen met jullie. Zo kunnen we de overige leden van de OVB letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken laten nemen om onze dynamiek en logistiek met jullie te delen.”

Namens het bestuur van Ondernemersvereniging OVB heten wij Stern Partyservice BV nogmaals van harte welkom. We kijken er naar uit om elkaar te zien en te spreken tijdens één van onze netwerkbijeenkomsten.

Wil je meer informatie over onze ondernemersvereniging, of wil je lid worden van Ondernemersvereniging Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum? Ga dan naar https://ondernemersvereniging-ovb.nl/ of neem contact op met Berry Leerentveld via 06 – 53 96 23 34.