In gesprek met.. David Kuperus!

In gesprek met.. David Kuperus!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij verbinden netwerken aan elkaar en waken over het ondernemersklimaat. Wij organiseren verschillende (sportieve) evenementen rondom ons bedrijventerrein en zorgen voor een goede mix van gezelligheid, effectieve business en vitaliteit. Ook geven wij onze leden graag een podium tijdens onze bijeenkomsten, maar ook via onze online kanalen.

In deze editie van ‘’In gesprek met’’ zijn we het gesprek aangegaan met ons OVB lid David Kuperus, één van de franchisenemers van fit20.

fit20 blijft groeien
In 2009 ben ik, David Kuperus, begonnen als zelfstandig personal trainer voor fit20. Inmiddels heeft fit20 zich binnen Zwolle uitgebreid naar 3 vestigingen, waarvan er 2 algemeen toegankelijk zijn (Hanzeland en Oosterenk). De andere vestiging bevindt zich in het distributiecentrum van de Albert Heijn (Marslanden). Met twee compagnons heb ik ook nog een vestiging in Dalfsen en Raalte. Samen met een team van 11 mensen in Zwolle, dragen wij ons steentje bij aan een fitte en gezonde leefomgeving binnen de regio. fit20 blijft maar groeien!

Een gezondheidstraining bij fit20 bestaat uit een wekelijkse training van 20 minuten, waarbij je intensief bezig bent. Op deze manier wordt het lichaam op een unieke manier getraind om sterker, fitter en gezonder te worden. 1 keer per week trainen is de ideale dosering, méér trainingen zouden kunnen resulteren in te weinig rust en herstel. Onze personal trainers zorgen ervoor dat de training optimaal wordt uitgevoerd. Dit is van belang voor een uitstekend resultaat. Met onze leden zorgen wij ervoor dat iedereen gemotiveerd is en blijft meedoen. De studio’s waarin de trainingen worden gegeven, hebben een temperatuur van ongeveer 18 graden Celsius. De voordelen hiervan is dat je niet of nauwelijks transpireert, je niet hoeft om te kleden en je kunt de douche overslaan. Zodoende is ook voor de meest drukbezette mens de wekelijkse training van 20 minuten goed haalbaar èn vol te houden.

Opbouwen van relaties
fit20 is sinds de eerste vestiging aan de Dokter van Deenweg (Oosterenk) al lid van Ondernemersvereniging OVB. Je kunt beter een goede buur hebben, dan een verre vriend, ook op zakelijk gebied. Bij het starten van een nieuw bedrijf is het belangrijk om een netwerk op te bouwen. Daaruit ontstaat dan vaak ook de mogelijkheid om de éérste leden te werven. Dit heb ik bij Ondernemersvereniging OVB kunnen doen door o.a. de geplande evenementen. Er gaat een verfrissende wind door de OVB, wat ik erg prettig vind en er worden steeds meer activiteiten ontplooid. Dit draagt bij aan het onderhouden en creëren van constructieve relaties. Contacten tussen de ondernemingen staat centraal.

Bewust ingaan op vitaliteit
fit20 gaat bewust in op vitaliteit, net als Ondernemingsvereniging OVB. Dit doen wij met de volgende motto’s; ’Practice what you preach’ en ‘Goed voorbeeld doet volgen.’ Mijn team en ik zijn van nature al bezig met onze gezondheid en vitaliteit, dit past ook in ons vakgebied. Desalniettemin, doen alle fit20 collega’s zelf ook de fit20 training. Niet alleen omdat dit ontzettend goed is voor hun algemene gezondheid, maar ook om zelf te ervaren hoe het is om deze training te doen. Het zal anders praktisch onmogelijk zijn om een goede begeleiding te bieden tijdens het trainingsproces van onze leden.

Meld je aan voor een kennismakingstraining!
Wij zijn ontzettend blij dat wij weer open mogen en al onze leden weer mogen ontvangen. Door de genereuze steun van onze trouwe fit20 leden, zijn de gevolgen van de sluiting voor ons niet onoverkomelijk groot geweest. Daar zijn wij super dankbaar voor en kijken er dan ook erg naar uit om ons bedrijf weer te kunnen laten floreren.

Dus, voor iedereen die fit20 nog niet kent; meld je aan voor een kennismakingstraining en ervaar fit20 zelf!