In gesprek met… Evert aan het Rot!

In gesprek met… Evert aan het Rot!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij verbinden netwerken aan elkaar en waken over het ondernemersklimaat. Wij organiseren verschillende (sportieve) evenementen rondom ons bedrijventerrein en zorgen voor een goede mix van gezelligheid, effectieve business en vitaliteit. Ook geven wij onze leden graag een podium tijdens onze bijeenkomsten, maar ook via onze online kanalen.

In deze editie van ‘’In gesprek met’’ zijn we het gesprek aangegaan met OVB lid Evert aan het Rot, accountant en teammanager bij Van Ree Accountants.

Resultaatgericht, meedenkend en betrouwbaar

Van Ree Accountants is een middelgrote, landelijk werkende accountants- en adviesorganisatie met 7 vestigingen. Een sterk groeiende organisatie met momenteel 175 medewerkers; accountants, register valuators, fiscalisten, HRM specialisten en corporate finance adviseurs. Stuk voor stuk professionals die zich dagelijks inzetten voor vele organisaties. Kenmerkend voor de dienstverlening van Van Ree Accountants is een resultaatgerichte aanpak, waarbij zij op een constructieve wijze meedenken met organisaties en waarin de betrouwbaarheid door de klanten hoog worden gewaardeerd. De kernwaarden zijn dan ook Helder, Bruisend en Vernieuwend.

Mijn naam is Evert aan het Rot, ik ben accountant en als teammanager medeverantwoordelijk voor de bruisende vestiging in Zwolle. Mijn specialisme is advisering in het MKB en daarnaast doe ik accountantscontroles. Met name ondernemingen die door groei controleplichtig worden hebben mijn bijzondere aandacht. Deze begeleid ik graag in de veranderprocessen die de groei met zich meebrengt. Tenslotte ben ik een deel van de week verbonden aan ons vaktechnisch bureau. Collega’s die ingewikkelde casussen hebben waarbij regelgeving uitgelegd moet worden in een specifieke situaties kunnen bij mij met hen vragen terecht.

Data-analyse kan zeer efficiënt ingezet worden en is kostenbesparend

Van Ree Accountants bestaat ruim 50 jaar en onze cliënten komen zowel uit de volle breedte van het MKB en daarnaast ook uit de non-profit sector, zoals onderwijs- en welzijnsorganisaties.

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit accountantscontrole, samenstellen van jaarrekeningen, tijdelijke of permanente administratieve ondersteuning, advisering op het gebied van financiering, aan- en verkoop, fiscale en financiële planning, risicomanagement, administratieve organisatie en informatievoorziening, IT-auditing, enzovoort.

Een ontwikkeling die ik wil noemen in de accountantscontrole is de opmars van data-analyse. Bij organisaties die de ICT-omgeving goed hebben ingeregeld, geeft data-analyse veel zekerheid in ons onderzoek. Het grote voordeel voor de cliënt is dat het dan zeer efficiënt ingezet kan worden en kostenbesparend is.

Door te delen kan je veel van elkaar leren en elkaar versterken

Ik vind het inspirerend om enthousiaste ondernemers en bestuurders te ontmoeten waarmee ik kan sparren over ontwikkelingen en zaken die ondernemers bezighouden. Door te delen kan je veel van elkaar leren en elkaar versterken. Ons kantoor is gevestigd aan de Schrevenweg 3-9 in Berkum. De OVB is dan als lokale ondernemingsvereniging de logische keus om bij aan te sluiten. De bijeenkomsten die ik tot nu toe heb meegemaakt waren inspirerend, maar ook erg gezellig en dat vind ik zeker zo belangrijk.

Zullen we kennismaken?

Als u wilt sparren over uw organisatie nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.