Maak kennis met het nieuwe OVB lid: Firm & Finance Advocaten!

Maak kennis met het nieuwe OVB lid: Firm & Finance Advocaten!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Binnen onze vereniging staan vitaliteit, mobiliteit, duurzaamheid, energietransitie en verbinding centraal. We waken over het ondernemersklimaat en verbinden netwerken aan elkaar.

Ook geven wij onze leden graag een podium, zowel tijdens onze bijeenkomsten als via onze online kanalen. Zo verwelkomen we Firm & Finance Advocaten graag als nieuw lid en stellen we ze met genoegen aan jullie voor.

Over Firm & Finance Advocaten

Firm & Finance Advocaten is gevestigd op het bedrijventerrein Oosterenk in Zwolle aan de Dr. van Lookeren van Campagneweg 1b.

Het team van Firm & Finance Advocaten bestaat uit zes personen, waaronder drie ervaren advocaten: Mark Volkerink, Henk-Jan Boven en Richard van Weelderen. Deze drie advocaten hebben veel proceservaring en treden ook regelmatig op als curator in faillissementen.

Zij adviseren en verlenen rechtsbijstand aan ondernemers die te maken krijgen met bijvoorbeeld bestuurdersaansprakelijkheid, ontslag van bestuurders, (gedwongen) overdracht van aandelen, etc.

De advocaten van Firm & Finance hebben allen specialisatieopleidingen gevolgd op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Het gezamenlijke netwerk van Ondernemersvereniging OVB versterken

Netwerken is iets wat ze bij Firm & Finance Advocaten erg belangrijk vinden. Het advocatenkantoor heeft al ervaring met soortgelijke verenigingen. Een aantal medewerkers hebben eerder in besturen van andere netwerkverenigingen gezeten.

De advocaten van Firm & Finance zien het lidmaatschap van Ondernemersvereniging OVB als een aangename manier om als ondernemer met andere ondernemers op Oosterenk in contact te komen. Firm & Finance Advocaten hoopt met andere leden het gezamenlijke netwerk van OVB te kunnen versterken.

Leden van Ondernemersvereniging OVB zijn van harte welkom bij Firm & Finance Advocaten als ze vrijblijvend willen klankborden over een ondernemingsrechtelijk onderwerp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Richard van Weelderen (06-21511660).

Namens het bestuur van Ondernemersvereniging OVB heten wij Firm & Finance Advocaten nogmaals van harte welkom. We kijken er naar uit om elkaar te zien en te spreken tijdens één van onze netwerkbijeenkomsten.