In gesprek met ons nieuwe lid… Financieringsgilde Zwolle!

In gesprek met ons nieuwe lid… Financieringsgilde Zwolle!

Ondernemersvereniging OVB is er voor ondernemers en ondernemingen van het bedrijventerrein Oosterenk, Vrolijkheid en Berkum in Zwolle. Wij verbinden netwerken aan elkaar en waken over het ondernemersklimaat. Daarnaast organiseren wij verschillende netwerkbijeenkomsten, waarbij we onze leden graag een podium geven. Dit doen we ook via onze online kanalen.

We verwelkomen Financieringsgilde Zwolle dan ook graag als nieuw lid. We zijn het gesprek aangegaan met Martijn Post, en stellen de organisatie met genoegen voor.

Over Financieringsgilde Zwolle

Financieringsgilde is een onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Ze hebben verschillende kantoren door heel Nederland. De vestiging in Zwolle is gevestigd aan de Dokter van Deenweg.  ‘’Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt. Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, een beleggingsobject, nieuw materiaal, werkkapitaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Wil je een zakelijke financiering aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je.’’, vertelt Martijn Post.

Ondersteuning van A tot Z

Als ondernemer ben je meestal liever met je bedrijf bezig dan met het zoeken naar de juiste financiering. Echter zijn er veel nieuwe aanbieders van financiering op de markt en is het bijna onmogelijk om die zelf te kennen en te onderscheiden. Martijn Post: ‘’In dat geval kunnen we zeker iets voor jou betekenen. Wij weten hoe je de kans op een succesvolle (her)financiering zo groot mogelijk maakt. Wij begrijpen waarop wordt gelet en kennen de markt en de beste geldverstrekkers. Wij begeleiden je als ondernemer tijdens het totale traject van sparren over het investerings- of ondernemersplan tot aan het vergelijken van verschillende offertes. Van A tot Z dus. Daarbij zorgen we dat de aanvraag optimaal wordt aangeleverd bij de geldverstrekker van jouw keuze en je krijgt daardoor bovendien vaak korting. Zo ben je minder tijd kwijt aan de financieringsaanvraag en heb je één vast aanspreekpunt voor al je vragen en ideeën. Je bent bij ons verzekerd van de grootste slagingskans en de beste voorwaarden.’’

Lidmaatschap bij Ondernemersvereniging OVB

Financieringsgilde Zwolle vindt het waardevol om hun netwerk te verbreden en kennis met elkaar te delen, zodat je weet waarvoor je bij elkaar terechtkunt en gebruik kunt maken van elkaars expertise. Dit is dan ook de reden waarom zij zich hebben aangesloten bij Ondernemersvereniging OVB.

Namens het bestuur van Ondernemersvereniging OVB heten wij Financieringsgilde Zwolle nogmaals van harte welkom. We kijken er naar uit om elkaar te zien en te spreken tijdens één van onze netwerkbijeenkomsten.