Clubhuis Regio Zwolle is officieel geopend!

Clubhuis Regio Zwolle is officieel geopend!

Op donderdag 2 september is het Clubhuis Regio Zwolle officieel geopend in het MAC3PARK stadion. Dit is het nieuwe kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United.  Op deze zonnige middag zorgde Peter Snijders (voorzitter Regio Zwolle) op het veld van PEC Zwolle voor de officiële opening.  Hierbij waren circa 100 gasten aanwezig op de hoofdtribune.

Jolanda van der Veer (directeur-bestuurder SportService Zwolle) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) heetten de gasten van harte welkom en bedankten de aanwezige partners en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van het mooie Clubhuis Regio Zwolle.

Daarnaast overhandigde Evert Leideman (voorzitter Regio Zwolle United) de teams van SportService Zwolle en Regio Zwolle United als felicitatie, een bosje bloemen. Hij sprak zijn waardering uit voor het werk dat is verzet bij de realisatie van de nieuwe locatie en bedankte de partners.

Tot slot nam Peter Snijders (voorzitter Regio Zwolle) het woord. Ook feliciteerde hij beide organisaties met het Clubhuis en sprak hij zijn enthousiasme uit, en vertelde hij over de impact van sport op de regio. Vervolgens mocht Peter een poging wagen om een doelpunt te scoren bij de club mascotte Zwolfje van PEC Zwolle. Hierbij werd hij geassisteerd door een aantal (maatschappelijke) doelgroepen. Uiteraard ging de bal er fantastisch in. Dit was een startsein voor het onthullen van het logo van Clubhuis Regio Zwolle op de hoofdtribune. Het Clubhuis was hiermee officieel geopend!

Al met al was het een geslaagde dag en een mooie opening. Wij van Ondernemingsvereniging OVB feliciteren SportService Zwolle en Regio Zwolle United met deze mooie samenwerking en wensen hen heel veel succes toe!