Voorinschrijving voor de 5e editie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis geopend!

Voorinschrijving voor de 5e editie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis geopend!

Op zondag 26 maart 2023 streden maar liefst 38 verschillende bedrijven en 143 deelnemers in een succesvolle 4e editie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis in Zwolle. Inmiddels is de voorinschrijving voor de lustrumeditie in 2024 ook geopend. Het Caveo NK Bedrijfstafeltennis vindt in 2024 plaats op zondag 24 maart, dus save the date!

Caveo NK Bedrijfstafeltennis

Het Caveo NK Bedrijfstafeltennis is een side-event van het NK Tafeltennis en wordt georganiseerd door De Tafeltennisbond, Tafeltennis Zwolle, Sportservice Zwolle en het Landstede Sportcentrum. Tijdens het toernooi strijden jaarlijks de gezelligste bedrijven en werknemers voor de titel ‘Bedrijfstafeltenniskampioen van Nederland.’ Het doel van dit kampioenschap is om door middel van een sportieve activiteit collega-ondernemers met elkaar in contact te brengen om onderling te netwerken.

Aanmelden

Deelname aan het Caveo NK Bedrijfstafeltennis is individueel, maar je kunt je wel opgeven met meerdere collega’s. Dat is natuurlijk net zo gezellig! Wanneer minimaal 3 collega’s zich aanmelden doe je mee in het Bedrijfsklassement, met kans op een cheque van €250,- (voor tafeltennismateriaal). Via https://tafeltennis.nl/nkbedrijfstafeltennis/ kun je alvast je plek reserveren of direct inschrijven (geen betaalverplichting). Ook kun je via de link meer informatie vinden over het toernooi.

Lokaal en vitaal

Als Ondernemersvereniging OVB zetten wij sport ook in om ondernemers en lokale bedrijven met elkaar te verbinden. We staan dan ook zeker achter dit gezellige sportevenement, waar ondernemers met elkaar de strijd aan kunnen gaan en onderling kunnen netwerken.

Ben je enthousiast, en heb je al een paar fanatieke collega’s in gedachten waarmee jij wil strijden voor de winst? Wacht dan niet langer en schrijf je alvast in. Wie weet sta jij straks wel in de finale van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis op zondag 24 maart 2024, in Zwolle!